Edit

Sebeșul de astăzi

este orașul în care oricine vrea să rămână. La noi șomajul nu există, dezvoltarea economică este o
realitate, iar poziționarea geografică și infrastructura
stârnesc invidia multora. Sebeșul nu a stat niciodată cu mâna întinsă, are un buget solid și un portofoliu de investiții prin care viitorul se scrie frumos.

Cea mai mare bogăție a Sebeșului sunt oamenii.

Calitatea vieții, cultul muncii sunt valori cotidiene.
Sebeșenii au dorit o administrație performantă și atentă la aspirațiile comunității. Am primit încrederea Sebeșului, iar aceasta mă onorează. Am pornit pe un drum cu multe proiecte, am demonstrat că finanțările nerambursabile sunt soluții eficiente. Investim în sănătate și în educație. Am
învățat de la bunii gospodari curățenia, am înlocuit praful și buruiana cu iarbă și flori, am plantat copaci care să prindă rădăcini.

Am demonstrat împreună că se poate. Avem forța și
resursele pentru a merge mai departe.

Știu că faptele bune nu se uită!
 22 DE PLATFORME SUBTERANE PENTRU COLECTAREA DEȘEURILOR MENAJERE

Începând cu luna mai a anului 2017, cetățenii care locuiesc în cartierele de blocuri ale Sebeșului beneficiază de avantajele sistemelor subterane de colectare a deșeurilor menajere. În prima etapă au fost realizate 8 platforme subterane, iar în anul 2019, au fost realizate alte 14 platforme.

Locațiile sunt: cartierele Mihail Kogălniceanu, Valea Frumoasei, Aleea Parc, Lucian Blaga, Mircea cel Mare şi Piaţa Dacia.

Bugetul cheltuit pentru realizarea celor 22 de platforme subterane pentru colectarea deșeurilor menajere este de 1,8 milioane lei.

În perioada 2016-2020, costurile municipalității pentru colectarea și transportul gunoiului au fost de 4,5 milioane de lei.

Dacă dorești să păstrăm legătura