Edit

Sebeșul de astăzi

este orașul în care oricine vrea să rămână. La noi șomajul nu există, dezvoltarea economică este o
realitate, iar poziționarea geografică și infrastructura
stârnesc invidia multora. Sebeșul nu a stat niciodată cu mâna întinsă, are un buget solid și un portofoliu de investiții prin care viitorul se scrie frumos.

Cea mai mare bogăție a Sebeșului sunt oamenii.

Calitatea vieții, cultul muncii sunt valori cotidiene.
Sebeșenii au dorit o administrație performantă și atentă la aspirațiile comunității. Am primit încrederea Sebeșului, iar aceasta mă onorează. Am pornit pe un drum cu multe proiecte, am demonstrat că finanțările nerambursabile sunt soluții eficiente. Investim în sănătate și în educație. Am
învățat de la bunii gospodari curățenia, am înlocuit praful și buruiana cu iarbă și flori, am plantat copaci care să prindă rădăcini.

Am demonstrat împreună că se poate. Avem forța și
resursele pentru a merge mai departe.

Știu că faptele bune nu se uită!
 AMENAJARE ȘI ÎNTREȚINERE LOCURI DE JOACĂ

Un nou loc de joacă a fost amenajat în cartierul M. Kogălniceanu în locul unui teren neîngrijit, iar locul de joacă din cartierul Aleea Lac și-a schimbat înfățișarea. Reparațiile permanente, întreținerea, împrejmuirea, pavarea cu covor protector au fost în atenția noastră, bugetul cheltuit la acest capitol, în patru ani, fiind de aprox. 1 milion de lei (din această sumă 471.000 reprezintă investiții, restul întreținere, echipamente de joacă, împrejmuiri etc). 

Dacă dorești să păstrăm legătura