Edit

Sebeșul de astăzi

este orașul în care oricine vrea să rămână. La noi șomajul nu există, dezvoltarea economică este o
realitate, iar poziționarea geografică și infrastructura
stârnesc invidia multora. Sebeșul nu a stat niciodată cu mâna întinsă, are un buget solid și un portofoliu de investiții prin care viitorul se scrie frumos.

Cea mai mare bogăție a Sebeșului sunt oamenii.

Calitatea vieții, cultul muncii sunt valori cotidiene.
Sebeșenii au dorit o administrație performantă și atentă la aspirațiile comunității. Am primit încrederea Sebeșului, iar aceasta mă onorează. Am pornit pe un drum cu multe proiecte, am demonstrat că finanțările nerambursabile sunt soluții eficiente. Investim în sănătate și în educație. Am
învățat de la bunii gospodari curățenia, am înlocuit praful și buruiana cu iarbă și flori, am plantat copaci care să prindă rădăcini.

Am demonstrat împreună că se poate. Avem forța și
resursele pentru a merge mai departe.

Știu că faptele bune nu se uită!
 CREȘĂ ȘI GRĂDINIȚĂ ÎN CARTIERUL VALEA FRUMOASEI: LUCRĂRILE VOR ÎNCEPE ÎN PERIOADA URMĂTOARE ȘI BENEFICIAZĂ DE O FINANȚARE NERAMBURSABILĂ

Documentația de avizare a lucrărilor de intervenții pentru obiectivul „Transformare clădiri, centrală termică și depozit cărbune, în Creșă și Grădiniță Valea Frumoasei, Municipiul Sebeș” prevede un buget de realizare de circa 8 milioane de lei, din care 2.548.984,76 lei reprezintă finanțare nerambursabilă obținută prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

Detaliile proiectului:

  • Suprafaţă construită: 468 mp;
  • Suprafaţă desfăşurată: 936 mp;

Creşa, situată la parterul clădirii, poate primi un număr de 21 copii, respectiv 3 grupe de copii, fiind compusă din următoarele spaţii: 3 dormitoare, hol multifuncţional – spaţiu de joacă şi servire masă, spaţiu asistenţă
medicală, spaţiu deservire utilizatori, spaţiu activităţi gospodăreşti, filtru coridoare cu 4 accese distincte, spaţii tehnico-gospodăreşti, spaţii administrative și pentru personalul didactic.

Grădiniţa cu program prelungit va fi situată la etajul clădirii și va primi un număr de 45 copii, respectiv 3 grupe de copii, fiind compusă din următoarele spaţii: 3 săli de clasă, sală multifuncţională (pentru joacă şi servirea mesei), oficiu, spaţii tehnico-gospodăreşti, spaţiu asistenţă medicală, spaţii administrative și pentru personalul didactic.

În incintă se vor realiza parcări și spaţii de joacă.

Dacă dorești să păstrăm legătura