Edit

Sebeșul de astăzi

este orașul în care oricine vrea să rămână. La noi șomajul nu există, dezvoltarea economică este o
realitate, iar poziționarea geografică și infrastructura
stârnesc invidia multora. Sebeșul nu a stat niciodată cu mâna întinsă, are un buget solid și un portofoliu de investiții prin care viitorul se scrie frumos.

Cea mai mare bogăție a Sebeșului sunt oamenii.

Calitatea vieții, cultul muncii sunt valori cotidiene.
Sebeșenii au dorit o administrație performantă și atentă la aspirațiile comunității. Am primit încrederea Sebeșului, iar aceasta mă onorează. Am pornit pe un drum cu multe proiecte, am demonstrat că finanțările nerambursabile sunt soluții eficiente. Investim în sănătate și în educație. Am
învățat de la bunii gospodari curățenia, am înlocuit praful și buruiana cu iarbă și flori, am plantat copaci care să prindă rădăcini.

Am demonstrat împreună că se poate. Avem forța și
resursele pentru a merge mai departe.

Știu că faptele bune nu se uită!
 #DATORIA ORAȘULUI: ADEVĂRUL!

În anul 2016, când Dorin Nistor a preluat mandatul de primar al Sebeșului, datoria orașului era de 16,4 milioane de lei.
În anul 2020 datoria Sebeșului este de 6 milioane de lei.

Așadar, pe lângă investiții importante în spital, străzi, școli, Parcul Tineretului sau dezvoltarea serviciilor municipale, a fost plătită o foarte mare parte a acestei datorii, în condițiile în care constatăm un număr impresionant de realizări.
Mai mult, patrimoniul Sebeșului s-a îmbogățit prin cumpărarea a două clădiri simbol ale orașului: clădirea muzeului – Casa Zapolya și clădirea fostului CEC – Casa Weber. Acestea vor fi reabilitate și puse la dispoziția cetățenilor cu ajutorul fondurilor nerambursabile.

Nu a fost împrumutat niciun leu, au fost plătite datorii de 10 milioane de lei și a fost sporită averea Sebeșului cu două clădiri importante, cu utilaje pentru gospodărirea orașului și cu modernizarea unor importante obiective!

Dacă dorești să păstrăm legătura