Edit

Sebeșul de astăzi

este orașul în care oricine vrea să rămână. La noi șomajul nu există, dezvoltarea economică este o
realitate, iar poziționarea geografică și infrastructura
stârnesc invidia multora. Sebeșul nu a stat niciodată cu mâna întinsă, are un buget solid și un portofoliu de investiții prin care viitorul se scrie frumos.

Cea mai mare bogăție a Sebeșului sunt oamenii.

Calitatea vieții, cultul muncii sunt valori cotidiene.
Sebeșenii au dorit o administrație performantă și atentă la aspirațiile comunității. Am primit încrederea Sebeșului, iar aceasta mă onorează. Am pornit pe un drum cu multe proiecte, am demonstrat că finanțările nerambursabile sunt soluții eficiente. Investim în sănătate și în educație. Am
învățat de la bunii gospodari curățenia, am înlocuit praful și buruiana cu iarbă și flori, am plantat copaci care să prindă rădăcini.

Am demonstrat împreună că se poate. Avem forța și
resursele pentru a merge mai departe.

Știu că faptele bune nu se uită!
 ILUMINAT PUBLIC

În perioada 2016-2020, costul iluminatului public a fost de 3,2 milioane de lei.

Iluminatul public și rețele electrice au fost înlocuite pe străzile: Fântâna de Aur, 8 Martie, Sticlarilor, Aurel Vlaicu Drumul Sibiului, Plopilor, Viilor, Răstoacă și Simion Bărnuțiu.

În luna august a fost semnat contractul de finanțare nerambursabilă europeană (de cca 2 milioane de lei) pentru proiectul de modernizare a sistemului de iluminat public în Cartierul Valea Frumoasei, str. Mihail Kogalniceanu, str. Mircea Cel Mare, str. Sava Henția și extinderea sistemului de iluminat public pe str. Fântânele.

De asemenea, alte 55 de străzi din Sebeș, Petrești, Lancrăm și Răhău vor beneficia de un iluminat public modern.

Străzile din Sebeș: strada Traian și strada Dorin Pavel-parțial.

Străzile din Petrești: 24 Ianuarie, 8 Martie, 1 Mai, Alunei, Arțarului, Aleea Zorilor, Barajului, Beiwerg, Bradului, Bisericii, Crișan, Cireșului, Câmpului, Digului, Dobrogeanu Gherea, Dumbrava, Decebal, Energiei, Gladiolelor, Grădinilor, Gheorghe Șincai, Industriilor, Liviu Rebreanu, Mihai Viteazu, Mesteacănului, Mihai Eminescu, Molidului, Oituz, Octavian Goga, Paltinului, Progresului, Păcii, Rozelor, Simion Bărnuțiu, Scurtă, Săsească, Șurianu, Unirii, Zorilor, Zăvoi, Valea Sebeșului.

Străzile din Lancrăm: Bisericii, Dealului, Nouă, Scurtă, Ulița de Jos, Ulița de Mijloc, Ulița de Sus, Veche.

Străzile din Răhău: Bisericii, Deasupra, Principală, Școlii.

Bugetul estimat pentru realizarea obiectivului de investiții este de peste 1 milion de lei și va face obiectul unei cereri de finanțare a cheltuielilor prin Programul privind sprijinirea eficienței energetice și a gestionării inteligente a energiei în infrastructura de iluminat public.

Dacă dorești să păstrăm legătura