Edit

Sebeșul de astăzi

este orașul în care oricine vrea să rămână. La noi șomajul nu există, dezvoltarea economică este o
realitate, iar poziționarea geografică și infrastructura
stârnesc invidia multora. Sebeșul nu a stat niciodată cu mâna întinsă, are un buget solid și un portofoliu de investiții prin care viitorul se scrie frumos.

Cea mai mare bogăție a Sebeșului sunt oamenii.

Calitatea vieții, cultul muncii sunt valori cotidiene.
Sebeșenii au dorit o administrație performantă și atentă la aspirațiile comunității. Am primit încrederea Sebeșului, iar aceasta mă onorează. Am pornit pe un drum cu multe proiecte, am demonstrat că finanțările nerambursabile sunt soluții eficiente. Investim în sănătate și în educație. Am
învățat de la bunii gospodari curățenia, am înlocuit praful și buruiana cu iarbă și flori, am plantat copaci care să prindă rădăcini.

Am demonstrat împreună că se poate. Avem forța și
resursele pentru a merge mai departe.

Știu că faptele bune nu se uită!
 SISTEMUL DE SUPRAVEGHERE VIDEO PENTRU SIGURANȚA TUTUROR LOCUITORILOR ORAȘULUI

Începând cu data de 25 decembrie 2018, în Municipiul Sebeș a intrat în funcțiune sistemul de supraveghere video, pentru siguranța tuturor locuitorilor orașului nostru. Sistemul are în componență 55 de camere fixe și 6 echipamente de supraveghere portabile și este operat și monitorizat prin intermediul Poliției Locale.

Valoarea totală a investiției este de 820.000 lei. Sunt în lucru documentațiile tehnice pentru extinderea actualului sistem cu încă 40 de camere fixe și 5 echipamente mobile, pentru a extinde raza de supraveghere pe teritoriul unității administrative

Dacă dorești să păstrăm legătura