Edit Content

Sebeșul de astăzi

este orașul în care oricine vrea să rămână. La noi șomajul nu există, dezvoltarea economică este o
realitate, iar poziționarea geografică și infrastructura
stârnesc invidia multora. Sebeșul nu a stat niciodată cu mâna întinsă, are un buget solid și un portofoliu de investiții prin care viitorul se scrie frumos.

Cea mai mare bogăție a Sebeșului sunt oamenii.

Calitatea vieții, cultul muncii sunt valori cotidiene.
Sebeșenii au dorit o administrație performantă și atentă la aspirațiile comunității. Am primit încrederea Sebeșului, iar aceasta mă onorează. Am pornit pe un drum cu multe proiecte, am demonstrat că finanțările nerambursabile sunt soluții eficiente. Investim în sănătate și în educație. Am
învățat de la bunii gospodari curățenia, am înlocuit praful și buruiana cu iarbă și flori, am plantat copaci care să prindă rădăcini.

Am demonstrat împreună că se poate. Avem forța și
resursele pentru a merge mai departe.

Știu că faptele bune nu se uită!

Proiectul cu valoarea totală de 983.506,44 lei a fost depus în cadrul apelului PNRR. Activitatea principală a proiectului presupune înființarea, în municipiul Sebeș, a unui număr 16 insule ecologice digitalizate supraterane încasetate cu containere de capacitate de 1,1 metri cubi pentru toate cele 5 fracții: biodegradabil, rezidual, sticlă, plastic şi metal, hârtie şi carton. Cele 16 insule vor fi amplasate în zonele de blocuri situate pe domeniul public al municipiului Sebeș în cartierele: Mihail Kogălniceanu, Valea Frumoasei , Lucian Blaga, Aleea Lac, Aleea Parc și Mircea cel Mare. Fiecare insulă ecologică va deservi minimum 200 de locuitori.

Dacă dorești să păstrăm legătura