Edit Content

Sebeșul de astăzi

este orașul în care oricine vrea să rămână. La noi șomajul nu există, dezvoltarea economică este o
realitate, iar poziționarea geografică și infrastructura
stârnesc invidia multora. Sebeșul nu a stat niciodată cu mâna întinsă, are un buget solid și un portofoliu de investiții prin care viitorul se scrie frumos.

Cea mai mare bogăție a Sebeșului sunt oamenii.

Calitatea vieții, cultul muncii sunt valori cotidiene.
Sebeșenii au dorit o administrație performantă și atentă la aspirațiile comunității. Am primit încrederea Sebeșului, iar aceasta mă onorează. Am pornit pe un drum cu multe proiecte, am demonstrat că finanțările nerambursabile sunt soluții eficiente. Investim în sănătate și în educație. Am
învățat de la bunii gospodari curățenia, am înlocuit praful și buruiana cu iarbă și flori, am plantat copaci care să prindă rădăcini.

Am demonstrat împreună că se poate. Avem forța și
resursele pentru a merge mai departe.

Știu că faptele bune nu se uită!

În calitate de primar, am semnat contractul de finanțare pentru proiectul depus spre finanțare din Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) în cadrul apelului proiecte PNRR/2022/C3/S/I1.A, Componenta C3 – Managementul deșeurilor, pentru înființarea de centre de colectare prin aport voluntar. Prin intermediul acestui proiect se urmărește dezvoltarea unui management al deșeurilor eficient prin suplimentarea capacităților de colectare separată, pregătirea pentru reutilizare și valorificare a deșeurilor în vederea continuării procesului de conformare cu prevederile directivelor specifice și a tranziției la economia circulară. Centrul de colectare prin aport voluntar (CAV) va asigura colectarea separată a deșeurilor menajere care nu pot fi colectate direct de la cetățean : deșeuri reciclabile și biodeșeuri care nu pot fi colectate în pubelele individuale, precum și fluxurile speciale de deșeuri – deșeuri voluminoase, deșeuri de echipamente electrice și electronice, baterii uzate, deșeuri periculoase, deșeuri din construcții și demolări.

Valoarea totală a proiectului este de 3.830.913,04 leifără TVA. Centrul de colectare cu aport voluntar va avea suprafața necesară de 2 418,85 mp.

Dacă dorești să păstrăm legătura